3=2 aanbieding in Friesland – Overnachten in een Wijnvat

Bij deze 3=2 aanbieding is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x Eem uitgebreid ontbijt

Prijs: € 174,60 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs is exclusief:

  • Toeristenbelasting
  • 1-persoonskamertoeslag

De prijs van dit 3=2 aanbieding is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen maar verder het hele jaar boekbaar op basis van beschikbaarheid. 

3=2 Aanbieding in Friesland

Slapen in een wijnvat? Dat kan bij dit bijzonder fraai gelegen hotel aan de oude haven in het gezellige Friese Stavoren. Boek nu deze 3=2 aanbieding. Blijf 3 nachten slapen en betaal er maar voor 2! Voordelig genieten.

Slapen in de sfeer van vroeger, het comfort van nu!

Aan de oude haven van Stavoren vindt u dit bijzondere hotel. Een bijzonder fraaie ligging met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de spiedende blik van het Vrouwtje van Stavoren, die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden. De sfeer van vroeger, het comfort van nu. Beide vindt u hier terug.

De kamers

Naast de "gewone" kamers beschikt het hotel over 12 "bijzondere ongewone" hotelkamers.

4 Originele Zwitserse wijnvaten van 14.500 liter elk en 8 Franse Wijnvaten van 22.500 liter elk zijn omgebouwd tot geriefelijke uiterst sfeervolle hotelkamers. De 4 kleinere Wijnvaten zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden, een zitkamertje met tv en een badkamer met douche en toilet. De 8 grotere Wijnvaten zijn voorzien van een tweepersoonsbed, een ruime zitkamer met SmartTv, een badkamer met douche, ligbad en toilet, een zitbank die ook gebruikt kan worden als slaapbank.

In elk Wijnvat staat een flesje wijn voor u klaar. 

Het restaurant

Het restaurant biedt u een veelheid aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten bieden wij u, hoe kan het ook anders, een royale keuze in fijne visspecialiteiten.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    Klaas

    Fijne plek beetje bijzonder en ook comfortabel om te verblijven. Locatie is heerlijk als je van wandelen houdt, rust en ruimte.