32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug

Dit 32-uurs vergaderarrangement is inclusief:

 • Onbeperkt koffie, cappuccino en thee
 • Wereldse koek en snoepjes
 • Brainfood
 • Lunch KonneKt foodcourt
 • 1x een 3-gangendiner van de chef
 • Gekoeld en gezuiverd tafelwater
 • Gebruik van beamer, scherm, wifi en flipover
 • Trainerskit met onder andere stiften, naamkaartjes, post-its, potloden en plakband
 • 1x een overnachting
 • 1x ontbijt

Prijs: vanaf € 209,00 per persoon (exclusief zaalhuur)

Teambuildingsactiviteiten

Samenwerken tijdens een activiteit in het bos? Creatief aan de slag met verf en kwast? Inspannend en sportief? Of liever juist ontspannen en de tijd nemen om elkaar nóg beter te leren kennen. De mogelijkheden voor de invulling van een teambuildingsactiviteit zijn eindeloos.

Informeer naar de mogelijkheden!

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug - Wereldse gastvrijheid

Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en omringd door een groot bebost terrein is dit een meetinglocatie die het beste bij haar gasten naar boven haalt. 

Het hotel is gevestigd in 2 historische gebouwen. Naast 3 grote congreszalen en 23 vergaderzalen beschikt de vergaderlocatie over 130 hotelkamers. De ideale locatie voor eendaagse en meerdaagse bijeenkomsten.

Congres en Vergaderzalen - schitterende ruimtes!

Op zoek naar een geschikte zaal voor uw conferentie? Met maar liefst vijfentwintig vergaderzalen is er altijd een geschikte ruimte voor uw vergadering, training of congres. De vergader- en conferentiezalen zijn verdeeld over twee unieke gebouwen; voormalig Missiehuis Sint Jan en het voormalige Klooster Cenakel. Beide gebouwen zijn voorzien van alle gemakken en faciliteiten van nu, maar hebben de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger weten te behouden.

Alle vergaderarrangementen bestaan uit een ‘basisarrangement’ met onder andere koffie, thee en water. Benodigdheden zoals een beamer, wifi, flipover en een handige trainerskit zijn vanzelfsprekend aanwezig. Afhankelijk van het gekozen arrangement zijn ook de lunch, het diner, een overnachting en gebruik van het ontbijtbuffet inbegrepen.

Buiten Vergaderen

Op zoek naar inspiratie tijdens uw bijeenkomst? Neem uw deelnemers eens mee voor een vergadering, training of brainstormsessie in de buitenlucht! De combinatie van frisse boslucht en de ontspannende achtergrondmuziek van fluitende vogeltjes geven een hele andere dynamiek dan tijdens een binnen vergadering of training. Daarnaast stimuleert het buiten zijn de hersenen én bevordert het de creativiteit. Het buiten vergaderen is daardoor ideaal als onderbreking van een binnenprogramma.

In onze bostuin zijn meerdere locaties die u kunt reserveren voor een buitenbreak. Alle plekken bevinden zich op slechts enkele minuten wandelen van onze panden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende opstellingen: van picknicktafels of poefjes tot handige mobiele stoeltjes inclusief schrijftafeltje. Combineren kan natuurlijk ook. Goed om te weten: de buitenbreaklocaties bieden veel ruimte waardoor wij eenvoudig een 1,5 meter opstelling voor u kunnen realiseren.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
6 reviews
 • 9
  Anoniem

  Voor het eerst gebruik gemaakt van Business Bookers. Een schot in de roos gebleken. Goede hulp gehad bij het zoeken naar een geschikte locatie, service verlening en alles correct afgehandeld. Kan het dan ook van harte aanbevelen hier gebruik van te maken.

 • 8
  Anoniem

  Dit is een prima locatie voor een meerdaagse bijeenkomst. De kamers zijn netjes en schoon. De catering is prima (O/L/D). Het is mooie gelegen en heeft een rustgevende omgeving. Wat vooral aantrekkelijk is voor een meerdaagse bijeenkomst, is de ruime en gevarieerde keuze aan activiteiten die helemaal aansluiten bij van de naam van het hotel: Kontakt der Kontinenten. Kortom: onze bijeenkomst wat geslaagd.

 • 7
  Belinda van der Harst

  De locatie was perfect. De verzorging van het eten en de kamers was goed geregeld.

 • 8
  Anoniem

  De sprekers waren erg tevreden over de zaal en de catering. Alles verliep naar wens.

 • 9
  Anoniem

  Prima locatie. De deelnemers waren erg tevreden.