32-uurs Vergaderarrangement in Zeeland – Luxe vergaderen

Dit 32-uurs vergaderarrangement in Zeeland is inclusief:

  • Luxe overnachting in Club room
  • Ontbijtbuffet
  • 3-gangen diner Le Bistrôt
  • 2x lunchbuffet in restaurant Cristó
  • Break met gezonde smoothie
  • Huur van Havenzaal met uitzicht op Oude Haven
  • Gebruik van wifi, digitale flipover, papieren flipover
  • Schrijfblokjes met pen voor iedere deelnemer
  • Koffie,thee, water en handfruit onbeperkt
  • Assortiment frisdranken in de plenaire zaal op basis van nacalculatie

Prijs: € 269,- p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

32-uur Luxe vergaderen in Zeeland

Als u graag Luxe wilt vergaderen in Zeeland zit u goed met ons 32-uurs vergaderarrangement. Vergaderen of vieren, praten en proosten, het kan allemaal!

De Zalen

De Havenzaal: Majestueus kijkt de Havenzaal uit over de binnenhaven van Zierikzee. Statig en toch ook warm. Wat bij binnenkomst als eerste opvalt is de schitterende vloerbedekking. Het ontwerp ‘Papillon’ van de Franse modeontwerper Christian Lacroix –voor Mondragon op maat en kleur gestyled – draagt bij aan het unieke karakter van de ruimte. Met 80 m2 biedt de Havenzaal ruimte aan vergaderingen tot ongeveer 25 personen, (zakelijke) bijeenkomsten tot 50 personen, diners tot 60 personen en recepties tot wel 100 personen. Het kan allemaal. Natuurlijk hebben wij bijbehorende audiovisuele middelen voor u ter beschikking.

Mogelijke opstellingen en aantal personen: Cabaretopstelling (24+2 personen), Theateropstelling (max. 60 personen), Carréopstelling (20 personen) en U-vormopstelling (14 personen).

De Heerenkamer: Onder de nok, in het historische ‘torentje’ treft u de Heerenkamer aan, waar natuurlijk ook dames welkom zijn. Donker gebeitste spanten en sporen dragen bij aan de geborgenheid die deze ruimte uitstraalt. Overdag en ’s avonds doet de Heerenkamer dienst als de lounge voor onze hotelgasten, met een keur aan kranten, tijdschriften en boeken. Echter voor kleinere besloten gezelschappen is de Heerenkamer ook regelmatig beschikbaar voor private dining tot ongeveer 20 personen. En dan bent u een avond ‘heer of dame’ en zit u met uw gezelschap wel heel bijzonder te genieten van de verrichtingen van onze chef.

De kamers

Laat uzelf onderdompelen in luxe en waan uzelf in de Gouden Eeuw. Onze kamers & suites zijn speciaal voor u met zorg door Studio Bink samengesteld. Herbeleef oude tijden terwijl u geniet van alles wat Mondragon u te bieden heeft. Ontspan onder het genot van één van onze heerlijke Europese wijnen of bieren of breng een bezoek aan de Heerenkamer.