32-uurs Vergaderarrangement in het bruisende centrum van de stad Leiden

Bij dit 32-uurs Vergaderarrangement in het centrum van Leiden is inbegrepen

  • Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • Zaalhuur met opstelling naar keuze
  • Beamer en/of audiovisuele middelen op basis van beschikbaarheid
  • Flip-over, stiften, pennen en papier
  • Onbeperkt koffie, thee en water (frisdrank op nacalculatie)
  • Tussendoor een uitgrebeide lunch
  • Middagsnack
  • Culinair 3-gangen diner in de zaal of in het restaurant
  • Hotelovernachting inclusief ontbijt

Prijs: vanaf € 210,00 p.p. 

op basis van minimaal 8 personen.

De prijs van dit 32-uurs arrangement in Leiden is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderen in Leiden

Voor een zakelijke bijeenkomst, inspiratie sessie of een groot evenement ben je ons in Leiden aan het juiste adres. Het hotel beschikt over een modern Meeting & Event Center op de 5e etage. De 10 verschillende zalen bieden alle mogelijkheden om van jullie zakelijke event een succes te maken. Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal aanwezig. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties, een inspiratie ruimte voor creatieve brainstormsessies en een boardroom voor directie vergaderingen. De vergaderzalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en zijn zo ingedeeld dat ze makkelijk aan jullie wensen kunnen worden aangepast. De inspiratieruimte is uitgerust met een smart screen, comfortabel lounge meubilair en een wand vullend whiteboard.

Alles onder 1 dak!

Met het Meeting & Event Center op de 5e etage en een van de restaurants op de 12e etage ben je verzekerd van een fenomenaal uitzicht over de duintoppen of het stadscentrum van Leiden. In besloten kring bijeenkomen? Onze private dining room, gelegen op de 12e etage, kan volledig afgesloten worden voor jullie zakelijke lunch of diner. Tevens is het mogelijk om jullie afsluitende feest of event exclusief te organiseren in restaurant Twelve met panoramisch uitzicht op de duinen van Katwijk en Noordwijk. Fletcher Wellness-Hotel Leiden beschikt over 117 luxe hotelkamers. Ideaal om tot rust te komen na een lange dag vergadere

Centraal vergaderen

Het hotel is centraal gelegen in het centrum van de bruisende stad Leiden, op een afstand van 15 minuten van Schiphol en 30 minuten van Amsterdam. Het hotel bevindt zich op slecht twee minuten van het Centraal Station. Door de centrale ligging, nabij de A44 en A4 is het hotel gemakkelijk bereikbaar. Direct onder het Meeting & Event Center bevindt zich een parkeergarage (betaald).

Tijdens je verblijf staat ons enthousiaste team graag voor je klaar om je te ondersteunen en te adviseren. Daarnaast zijn er verschillende vergaderarrangementen waar je gebruik van kunt maken.

Overnachten in een van onze comfortabele hotelkamers

Standaardkamer: De standaardkamer is modern ingericht, heeft een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. De hotelkamer is voorzien van een televisie, een kluisje, een bureau en stoelen.
Comfortkamer: De comfortkamer is modern ingericht en heeft uitzicht over de stad of de duinen. De hotelkamer beschikt over een tweepersoonsbed, een televisie, een kluisje en een bureau. De badkamer is voorzien van een douche en toilet.
Superiorkamer: Deze royale hotelkamer is modern ingericht, heeft een kingsize bed en een eigen badkamer met douche en toilet. De hotelkamer is voorzien van een televisie, een kluisje, een minibar, koffie- en theefaciliteiten, een bureau en stoelen.