32-uurs onbezorgd vergaderarrangement met teambuildingsactiviteit op de Veluwe

Bij dit 32-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en petit four
  • 2x Een uitgebreide lunch
  • Koffie, thee en ijswater
  • Vers fruit en snoepjes
  • 4 dagdelen zaalhuur
  • Teambuilding activiteit naar keuze: Handboogschieten, luchtdruk pistoolschieten, Escaperoom De Kolenmijn (maximaal 8 personen), Da Vincibrug en katapult bouwen, curlen of klimmen
  • 1x Een 3-gangen diner
  • 1 Overnachting
  • 1x Een ontbijt

Prijzen:
€ 169,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 209,00 p.p. op basis van een 1-persoonskamer 

De prijs van dit 32-uurs Vergaderarrangement met teambuildingsactiviteit op de Veluwe is geldig tot 31 december 2023.

32-uurs onbezorgd vergaderen inclusief teambuildingsactiviteit naar keuze

2 dagen vergaderen inclusief een teambuildingsactiviteit naar keuze. Op slechts 15 autominuten van Arnhem en Apeldoorn, op een rustige, aangename locatie waar de schitterende rijkdom van de natuur samenkomt met de ongedwongen sfeer van het buitengebied, bieden we u een prachtige en inspirerende vergader locatie aan tot 100 personen.

Locatie

Op het 2 ha. bosrijke domein bevinden zich vergaderfaciliteiten met meerdere flexibel in te delen zalen en het Chalethotel, met unieke kamers met elk een eigen voordeur. Daarnaast beschikt ons park over een activiteitenhal, gezellige bar, restaurant en tennisbanen. Alles ingrediënten zijn dus aanwezig voor een onbezorgd en inspirerend vergaderarrangement op de Veluwe. Brainstormen, begroting of strategische plannen maken, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen? Los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand. Bij Polysport kunt u, in alle rust, actief aan de slag. Indoor en outdoor. Want behalve onze schitterende vergaderaccommodatie, staat een prachtig natuurgebied (Veluwe) en activiteitenhal tot uw beschikking voor in- of outdoor sessies of een sportieve ‘break’. Wij hebben alle faciliteiten ‘in huis’ om uw één- of meerdaagse vergadering of presentatie te laten slagen.

Teambuilding

Heeft u een visie ontwikkeld of wilt u een veranderingstraject in met uw management en/of medewerkers. Wij bieden teambuildingsactiviteiten en trainingen met verschillende doelstellingen. Uw team leert bijvoorbeeld anders samenwerken, deelnemers krijgen inzicht in hun en elkaars leiderschapsvaardigheden, maar ook klantgerichtheid of het bepalen van core values kan aan bod komen.

Kies uit de volgende teambuildingsactiviteiten:

Handboogschieten, luchtdruk pistoolschieten, Escaperoom De Kolenmijn (tm 8 pers.), Da Vincibrug en katapult bouwen, curlen of klimmen.