2 Nachten in 2 bijzondere Hotels in Rotterdam met de Holland Amerika Lijn aanbieding

Bij deze 3-daagse Holland Amerika Lijn aanbieding in Rotterdam is inbegrepen:

  • 1 Overnachting aan boord van de SS Rotterdam
  • 1 Overnachting in Hotel New York
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Uitwaaien en Zwaaien rondleiding van 1 uur op de ss Rotterdam

Prijs: vanaf € 161,50 p.p. op basis van 2 personen op de kamer.

Stadsbelasting exclusief: 6,5% berekend over de kamerprijs.
De zaterdag toeslag bedraagt € 50,- per kamer.

De prijs van deze 3-daagse Holland Amerika Lijn aanbieding in Rotterdam is geldig en te boeken tot en met 30 december 2021.

Genieten in 2 bijzondere Hotels in Rotterdam met de Holland Amerika Lijn aanbied

Laat u onderdompelen in de sferen van de Holland Amerika Lijn! Verblijf 1 nacht in ‘The Grand Old Lady’ en 1 nacht op ‘La Grande Dame’. Kom genieten en slaap in 2 nostalgische hotels in hartje Rotterdam. Ontvang bij check in de “Heen en Weer” wandelkaart én de mini city guide Rotterdam van Lonely Planet! Geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt en maak een tour over het cruiseschip.

Unieke hotels in Rotterdam

Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van "La Grande Dame" en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten en genieten. Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar.

Stap aan boord van de voormalige Cruiseliner

Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit ruim 40 jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis met één van de rondleidingen. Of ervaar wat Rotterdam nog meer te bieden heeft met de aantrekkelijke combinatietickets. Niet vies van een beetje extra spanning? Laat je dan opsluiten in onze Escape Room!

Heeft u zin om te shoppen? Bezoek dan de Lynbaan Shop.

Rondleiding aan boord?
U heeft keuze uit een rondleiding met een gids of een audiofoon. Of u kunt kiezen voor een combinatie. Er zijn verschillende mogelijkheden. De rondleidingen vinden dagelijks plaats. De laatste vertrektijd van een 1 uur durende rondleiding is 16:00 uur en de laatste vertrektijd van een 2 uur durende rondleiding is 15:00 uur. Stap ook aan boord van dit fantastische schip en geniet van een ware belevenis!

U overnacht in een Superior kamer op het cruiseschip.
Waan je in de fifties in deze moderne ‘hut’ met originele patrijspoorten (ramen), twin bed, badkamer met douche, gratis wifi, klimaatbehandeling, flatscreen TV, koelkastje inclusief 2 gratis flesjes water, espressomachine, (laptop)kluis en een föhn. De Superior Rooms zijn geschikt voor 2-3 personen (twin bed + optioneel extra bed). Enkele kamers zijn rolstoeltoegankelijk. Beschikbaar in de thema’s Original, Manhattan en Bahama’s.

Rondleiding Uitwaaien en Zwaaien
Vroeger werden passagiers uitbundig uitgezwaaid en feestelijk onthaalt in Rotterdam en New York. Herbeleef deze sensatie met deze rondleiding. Middels een audiofoon wordt beschrven wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Bezoek de hooggelegen dekken, verken de boeg en de brug, neem een kijkje in het stuurhuis en spiek in de achterliggende ruimten. Dagelijks tussen 10 en 17 uur en laatste start is dan om 16 uur.

Hotel in voormalig hoofdkantoor

Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten en drinken. Als je het hotel binnenstapt, ervaart u het: hier gebeurt het. En de nostalgie is nog overal te voelen.

U overnacht in een Patio kamer.
Deze hoge, rustige kamers bevinden zich aan de binnenzijde van het hotel, zonder zicht op de omgeving. De kamers hebben dezelfde faciliteiten als de grotere kamers. De sfeer in deze kamers is typisch Hotel New York: een warm interieur met een eigenwijze knipoog en een maritieme twist.