2 Dagen Teambuilden met Pubquiz en Stadsspel en overnachten op een prachtig landgoed

Bij dit 2-daags Teambuildingsarrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting op basis van een 2-persoons (economy) kamer
  • 1x Een goed verzorgd ontbijtbuffet
  • Goed verzorgd 3-gangen diner
  • PubQuiz* inclusief deskundige begeleiding (kan ook gespeeld worden tijdens het diner)
  • Ik hou van Holland stadspel* (buiten in het centrum van Heemskerk)
  • Prijsje voor het winnende team

Prijs vanaf € 189 p.p. op basis van een 1-persoonskamer.
Te boeken vanaf minimaal 10 personen.

* Drankjes op basis van nacalculatie.

De prijs van dit 2-daags Teambuildingsarrangement op een landgoed in Noord-Holland is geldig tot 31 december 2022.

2 Dagen werken aan de teamspirit

Met collega's 2 dagen teambuilden en overnachten op een prachtig landgoed in Heemskerk, Noord-Holland. Even weg van kantoor en werken aan een stukje teambuilding met een pubquiz, stadsspel en 's avonds gezellig samen eten. U blijft ook lekker slapen en na het ontbijt weer aan het werk. 

Inspirerende locatie

Wilt u op een unieke plek uw team bij elkaar brengen om te werken aan een nog betere samenwerking en teamspirit? Dan is dit Chateau bij uitstek de plek die aan uw wensen voldoet.

Het kasteel beschikt over prachtige stijlkamers, die acht (8) tot 130 personen kunnen herbergen. In verschillende combinaties is een maximale capaciteit van 480 gasten mogelijk.
Een locatie met meer dan 750 jaar historie, voorzien van alle moderne gemakken zonder dat het karakter van het gebouw is aangetast. In de kasteeltuin kunt u genieten van de rust en de groene omgeving. Ook een ontspannen wandeling op het landgoed behoort tot de mogelijkheden.

Overnachten in het hotel

Op 500 meter loopafstand van het Chateau bevindt zich ons hotel dat beschikt over 65 hotelkamers. Het is niet mogelijk om op het kasteel te overnachten.

Comfortabel overnachten in een groene omgeving
Wakker worden in het hotel is uitgerust ontwaken in het groen. Schuif de gordijnen wagenwijd open en neem even de tijd om te genieten van het prachtige uitzicht op het omliggende landgoed van Chateau Marquette. Daarna verwelkomen we je graag voor de perfecte start van de dag: ons uitstekend verzorgde ontbijt. Makkelijk bereikbaar in de driehoek Amsterdam-Alkmaar-Haarlem, aan de rand van het Noord-Hollands duingebied. Een plek met een unieke sfeer.

Het hotel kent 3 type kamers:

Economy kamers:
deze kamers bevinden zich op diverse plaatsen in het hotel en beschikken of een Frans balkon of een raam dat geopend kan worden. Deze kamer heeft de douche in het bad.

De luxe kamers:
deze kamers zijn recent (2019/2022) geheel gerenoveerd en bevinden zich aan de parkeerplaats/tuin zijde (voorzijde van het hotel). Deze kamers heeft een inloopdouche en comfortabele, luxe bedden.

Superiour kamers:
deze kamers zijn recent (2019/2022) geheel gerenoveerd en bevinden zich aan de vijver zijde (achterzijde van het hotel). Deze kamer heeft een inloopdouche en coco-mat bedden (de rolls royce onder de bedden).

Alle hotelkamers beschikken over:
flatscreen tv • gratis wifi • zithoekje • koffiemachine en waterkoker • roomservice • zachte handdoeken • shampoo, badmuts, naaisetje, etc.