2-daagse Kerstaanbieding aan zee met diner en Live muziek op 26 december

Dit 2-daagse Kerst arrangement met aankomst op 26 december is inclusief:

 • Aankomst 26 december en inchecken op uw hotelkamer mogelijk vanaf 15.00 uur
 • Programma van 16.30 tot 23.00 uur
 • Ontvangst met welkomstcocktail
 • Vanaf 18.00 uur een uitgeserveerd 4-gangen diner (u kunt aan tafel zelf een keuze maken voor het hoofdgerecht (vlees, vis of vegetarisch)
 • Alle drankjes tijdens het diner zijn in de prachtige aangeklede zaal inbegrepen (Hollands assortiment: bier, wijn, fris) – tot 20 uur worden alcoholische dranken geschonken
 • Live muziek van de huisband in de prachtig aangeklede zaal
 • 1 Overnachting
 • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
 • Gebruik zwembad en sauna’s (wel voor reserveren)
 • Voldoende afstand tussen gasten onderling
 • Hygiënemaatregelen in het hele hotel

Prijzen:
€ 149,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
€ 179,00 p.p. op basis van een 1-persoonskamer.

De prijs van dit 2-daags Kerstarrangement is geldig met aankomst op 26 en vertrek 27 december 2020. Wilt u nog een nachtje verlengen informeer dan naar de mogelijkheden.

Heerlijk genieten met kerst aan het strand

Vier Kerstmis aan het strand en geniet van een volledig verzorgde avond. Maak op 2e Kerstdag een winterse strandwandeling, ontdek de gezellige winkelstraat van Egmond aan Zee en geniet vanaf 16.30 uur van een gezellige avond in kerstsferen met kerstdiner. In de prachtig aangeklede zaal geniet u van een uitgeserveerd 4-gangen diner. De drankjes van het Hollands assortiment zijn de hele avond bij uw arrangement inbegrepen. De huisband speelt toepasselijke en gezellige live muziek om er samen met u een fantastische avond van te maken. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruikmaken van het zwembad en de sauna's. Heerlijk ontspannend!

Het hotel en de kamers

Dit prachtige compleet vernieuwde 4-sterren hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal, op slechts 100 meter van het strand. Hier kunt u de kerstdagen goed doorkomen en genieten aan zee.

Het hotel beschikt over 365 kamers en is gedurende de kerstdagen helemaal ingericht in kerstsfeer. 

De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio's en suites. De modern ingerichte hotelkamers bestaan uit 2 bedden, toilet, douche, ligbad, balkon, telefoon, radio, multimedia televisie; naast de reguliere TV zenders kunt u hiermee ook video's en cd's selecteren. Tevens kunt u uw laptop hierop aansluiten of via de TV op het internet surfen.

Faciliteiten

In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, zwembad, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Hoe ziet het programma er uit?

U wordt verwacht tussen 16.30-17.00 uur bij de ingang van de Foyer, waar u feestelijk zult worden ontvangen met een welkomstcocktail.

Hierna zullen onze medewerkers u naar uw tafel begeleiden, waar een heerlijke amuse voor u klaar staat. Wij placeren alle gasten op een veilige afstand van elkaar, zodat iedereen van een gezellige avond kan genieten.

Tussen 16.30-18.00 uur is er de gelegenheid om alvast gezellig met elkaar te borrelen. Onze huisband begint om 17.00 uur. Aangezien er deze avond niet gedanst en meegezongen mag worden en we er toch een feestelijke avond met elkaar van willen maken, zal het repertoire van onze huisband hierop aangepast zijn.

Om 18.00 uur wordt de avond officieel geopend en zullen wij het 4-gangen diner uitserveren. U kunt aan tafel zelf een keuze maken voor het hoofdgerecht (vlees, vis of vegetarisch). Mocht u een allergie en/of dieetwens hebben, dan verzoeken wij u dit vooraf aan ons kenbaar te maken.

Tijdens deze avond zijn de drankjes van het Hollands assortiment inbegrepen. Door huidige richtlijnen vanuit het RIVM schenken wij tot 20.00 uur alcoholische dranken. Het Hollands assortiment inclusief uw arrangement is alleen geldig in de prachtig aangeklede zaal. Mocht u in één van de overige faciliteiten gaan borrelen, is dit voor eigen rekening. De zaal is geopend tot 23.00 uur.

Voor de kinderen is er een speelhoek aanwezig in de foyer.

Arrangement beoordelingen

8.3
Superb
4 reviews
 • 8
  J. Van Zoest

  Prijs kwaliteit is prima, het eten kan wat beter.

 • 8
  montes gonzalez

  prima was echt een succes

 • 9
  Anoniem

  Heeft onze verwachtingen overtroffen, alle 15 mensen.!

 • 8
  CL. Marchena

  Goed hotel en zeer tevreden over het arrangement.