2-daagse Kerst Special in Brabant – Nachtje weg met de Kerst

Dit 2-daags Kerstarrangement is inclusief:

 • Ontvangst met koffie of thee en een kerstlekkernij
 • 1 Overnachting
 • 1x Een uitgebreid ontbijt
 • 1 x Een heerlijk 3-gangen kerstdiner met live muziek op Kerstavond
 • Gezellig samenzijn met leuke activiteiten in het hotel tijdens de feestdagen
 • Route voor een winterse wandeling
 • Per kamer ontvang je bij vertrek een fles speciaal geselecteerde bubbels

Prijzen:

 • Vanaf € 109 p.p. met aankomst op 24 december met een 3-gangen kerstdiner op Kerstavond
 • Vanaf € 125 p.p. met aankomst op 25 december met 1x een luxe 5-gangen kerstdiner met live muziek op Eerste Kerstdag en glas bubbels bij ontvangst
 • Vanaf € 115 p.p. met aankomst op 26 december met 1x een heerlijk 4-gangen kerstdiner met live muziek op Tweede Kerstdag
 • U overnacht in een 2-persoons comfort kamer
 • De prijzen zijn exclusief tax & handling fee

De prijs van dit 2-daags Kerstarrangement is alleen geldig met aankomst op 24, 25 of december 2020.

Geef bij uw reservering duidelijk aan welke aankomstdatum u wenst.

Genieten van wellness en overnachten in hetzelfde hotel!

Geniet van deze heerlijke 2-daagse Kerst Special in Brabant, mogelijk met aankomst op 24, 25 of 26 december inclusief een luxe kerstdiner met Live muziek op Kerstavond. Daarnaast kunt u gebruik maken van de uitgebreide wellnessfaciliteiten in het hotel.

Het hotel en de faciliteiten

Het mooie **** Hotel is gelegen nabij het stadscentrum van Etten-Leur waar genoeg te beleven is. U kunt te voet of per fiets een mooie tocht maken en de omgeving verkennen. Het hotel biedt voldoende faciliteiten voor een onbezorgd verblijf. Een bezoek aan Beauty en Wellness Trivium mag dan ook zeker niet ontbreken. Na een verblijf in dit fijne hotel keert u volledig uitgerust huiswaarts.

Ontspannen in Beauty & Wellness
Het luxe Hotel in Etten-Leur heeft een gezellige bar, verfijnd restaurant en ruime kamers en suites. Het hotel beschikt ook over Beauty en Wellness waar u helemaal tot rust komt. Hier vindt u 2 soorten sauna's, een Turks stoombad, infraroodbeamers, een afkoelbad en schoonheidssalons voor ontspannende behandelingen. U moet rekening houden met de huidige openingstijden en badkledingdagen. Na een dagje relaxen kunt u aanschuiven in ons restaurant met uitzicht op het zonnige terras bij het vijvertje en genieten van een heerlijk diner.

Verrassend Etten-Leur
In Etten-Leur en omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor een dagje uit. De natuurrijke omgeving is zeer geschikt voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Een echte aanrader is het Vincent van Gogh Informatiecentrum. Hier kunt u alles te weten komen over Van Gogh en zijn relatie tot Etten-Leur. Liever de stadse drukte opzoeken? Met de vele winkels zult u zich geen moment vervelen.

Omgeving

Etten-Leur is dé plaats om diverse shopmogelijkheden te combineren met natuur en cultuur. Het maken van een mooie fiets- of wandeltocht is dus een echte aanrader! Ook winkelen in Etten-Leur, Breda of de Belgische havenstad Antwerpen behoort tot de mogelijkheden. Vanuit Etten-Leur kunt u werkelijk alle kanten op.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  Anoniem

  Gezellige muziek, snelle bediening en lekker eten