2-daags Vriendinnenweekend in de kasteelstad met Scooteren

Bij dit 2-daags Vriendinnenweekend is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en gebak
  • 4 uur scooteren
  • 1x 3-gangendiner
  • 1x Overnachting met ontbijt in een historisch pand

Prijs: vanaf € 175,75 p.p op basis van 2 personen in het de Historische Torensuites

Vanaf € 109,50 p.p. op basis van 2 personen in het nabijgelegen hotel in Zeddam

Extra\’s en toeslagen

Huur scooter hele dag (4-8 uur): € 40,00
Helm (niet nodig) mag wel voor: € 5,00
Scootermand: € 5,00

De prijs is exclusief brandstof. Iedere deelnemer krijgt een Scooter met een volle tank mee en mogen deze bij terugkomst weer bij Tatelaar aftanken met V-Power Benzine. Het standaard eigen risico bij schades is € 500,00 per scooter. Deelnemers kunnen dit verlagen naar € 200,00 per scooter voor € 5,00 per scooter.

Start en finish is altijd bij Tatelaar in Didam. Scooters kunnen op locatie worden geleverd, vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen. 

 

De schitterende omgeving verkennen op de scooter en genieten van een heerlijke l

Na hartelijk te zijn ontvangen met koffie/thee en gebak kunt u een scootertocht maken in de schitterende natuur van Montferland. Tijdens het maken van de scootertocht kunt u een bezoek brengen aan het Kasteel Huis Bergh of in Stokkum vanuit uitkijktoren de Hulzenberg uitkijken op het natuurschoon. Onderweg kunt u gezellig met uw vriendinnen bijpraten.  

Overnachten in een historisch pand

Op nog geen minuut wandelen bent u bij het hotel. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand. U kunt de auto gratis parkeren aan de achterzijde van het pand. 

U overnacht in ruime hotelkamer met twee boxspringbedden. De hotelkamers zijn voorzien van televisie, föhn, kluisje en sanitair. In het hotel kunt u gebruik maken van de gratis wifi. 

Ontdek de historische kasteelstad

's-Heerenberg ook wel de kasteelstad genoemd is een prachtige omgeving om te voet te ontdekken. Vanuit het café en hotel bent u binnen enkele minuten bij Huis Bergh en 't Raethuys. Zowel Huis Bergh als 't Raethuys zijn een bezoek waard. In beide gebouwen kunt de rijke historie van 's-Heerenberg ontdekken. In het Bergherbos kunt u een heerlijke boswandeling maken waarbij u uitzicht heeft over Elten.