Vriendinnenweekend met oa Bubbels & Lasergame met Challenge parcour en dagje sauna in de Zwaluwhoeve

Bij dit 2 daags Vriendinnenarrangement is inbegrepen:

  • Een glas Bubbels bij aankomst
  • 1 Overnachting in een standaard kamer
  • Ontbijtbuffet
  • 1x een 3-gangen diner
  • High tea
  • Gebruik van Fitness en buitenzwembad in het hotel
  • Op dag 1 Lasergame en Challenge parcour
  • Op dag 2 Entree voor de Zwaluwhoeve (Ook badkledingdagen mogelijk, vraag naar de data)

Prijs: € 132,50 p.p. bij 12 personen of meer.

Prijs is exclusief toeristenbelasting

Upgrade naar een Deluxe kamer € 10 per kamer per nacht

De prijs van dit 2-daags vriendinnenarrangement is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnenuitje op de Veluwe

Even tijd voor jou en je vriendinnen! Boek dit 2 daagse arrangement om even lekker bij te kletsen in de sauna of de High Tea. En daag elkaar uit tijdens een potje lasergamen. Het kan allemaal in ons Paviljoen Hotel!

Het hotel

Relaxen op de Veluwe. Bij ons word je wakker met het getjilp van de vogels. Ons hotel is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt, of wandel je langs het zwembad naar onze sauna.

Bij ons slaap je in rust. Met fluitende vogels als je wakker wordt. Alle 91 kamers zijn daarom een goede keuze. Je zoekt een accommodatie voor een grote groep? Onze Villa (15 personen) kan jouw eigen villa zijn voor een weekend of Mid-week. Zeker weten dat jouw groep aangenaam verrast is!

Culinair genieten

In ons restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving.

Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar. Klaar met jouw wandeling? Drink een biertje van de tap met vrienden of familie. Met mooi weer zit je lekker op ons terras.