2-daags Vergaderarrangement in Luxe hotel met adembenemend uitzicht in Rotterdam

Dit 2-daags vergaderarrangement in Rotterdam is inclusief:

  • 2 dagen zaalhuur van 09:00 uur – 17:00 uur 
  • Onbeperkt gebruik van thee en versgemalen bonenkoffie met exclusieve koffie soorten zoals cappuccino en espresso
  • Onbeperkt mineraalwater en mintjes tijdens de bijeenkomst
  • Gebruik van een beamer, projectiescherm en flipover
  • Pennen en blocnotes
  • 1 Overnachting in een City XL kamer
  • 2x Uitgebreid luxe lunch
  • 1x Een 3-gangen diner
  • 1x Ontbijt

Prijs: vanaf € 385,00 p.p. op basis van een 1-persoonskamer.
Te boeken vanaf minimaal 10 personen.

Het is niet mogelijk om uit het arrangement bepaalde onderdelen te laten vervallen. Op wijzigingen van aantallen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. 

De prijs van dit 2-daags vergaderarrangement in Rotterdam is geldig tot 31 december 2023.

Vergaderen in het hart van Rotterdam

Het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam is niet zomaar een hotel. Het is een lifestyle. Deze 5-sterren vergaderlocatie is uniek gelegen aan de oevers van de Maas, met adembenemend uitzicht over de Leuvehaven. 

Kamers

City XL kamer
Deze verrassend grote kamer met speelse indeling, XL kingsize bed* en enorme badkamer biedt zakelijke en privé reizigers alle ruimte. De inloopdouche, whirlpool en spiegel TV maken het makkelijk te ontspannen na een dag hard werken of Rotterdam verkennen. *ook beschikbaar met Twin bedden.

Harbour kamer
Ontsnap aan het bruisende centrum in de rustig gelegen Harbour kamer, met prachtig zicht over de oudste binnenhaven van Rotterdam. De ruime badkamer met inloopdouche, whirlpool en spiegel TV maken het makkelijk te ontspannen! *ook beschikbaar met Twin bedden.

Corner kamer
De Corner Kamer draait om de ‘Rotterdam beleving’. Met ramen aan twee zijden van de kamer, is ontsnappen aan het unieke Rotterdam gevoel simpelweg onmogelijk. De grote badkamer beschikt over een inloopdouche, whirlpool en spiegel TV.

Waterfront Sauna Kamer
De Waterfront Sauna Kamer biedt uitzicht over de oudste binnenhaven van Rotterdam. Om even aan het adembenemende uitzicht te kunnen ontsnappen biedt deze kamer een spectaculaire badkamer met inloopdouche, whirlpool, spiegel TV en privé sauna.

Zalen

Deze vergaderlocatie biedt sensationele zalen met een capaciteit tot 420 personen en een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam. Mainport inspireert met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design.

Met Valet Parking, ruime parkeergelegenheid tegenover het hotel en de metro die voor de deur stopt, Mainport is voor iedereen uitstekend te bereiken.

Flexibele opstellingen
Mainport maakt zalen op maat aan de hand van het aantal gasten en de gewenste zaalopstelling. De maximale capaciteit van de Mainport zaal à 500m2 is 420 gasten in theater opstelling. Het is ook mogelijk om 9 kleinere zalen te creëren.

Culinaire verwennerij
Verwen uw gasten met een heerlijke Rotterdamse zoete lekkernij of een hartige snack gedurende de bijeenkomst. Tevens biedt Mainport heerlijke lunches en diners aan, zorgvuldig geselecteerd en seizoensgebonden. Pure verwennerij.

Aansluitend overnachten
Na een dag intensief vergaderen is er niets zo fijn dan uw gasten een verblijfplek aan te kunnen bieden. Bij Mainport overnachten uw gasten in één van de 215 luxe, design kamers en suites.