2-daags vergaderarrangement in Brabant – Vergaderen & overnachten op een Landgoed

Bij dit 32-uurs vergaderarrangement in Brabant is inbegrepen:

 • Bij aankomst zoete zaligheden
 • Onbeperkte service koffie, thee en ijswater (in de Foyer)
 • 2x lunchbuffet
 • 1x 3-gangen diner
 • 1x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
 • Een plenaire zaal met daglicht en airconditioning
 • Beamer en projectiescherm
 • Flip-over en glassboard
 • Schrijfschrift met pen, naamkaart en toolkit
 • Onbeperkt gebruik wifi
 • Persoonlijke ontvangst
 • Gratis parkeergelegenheid

Prijs: € 300 .p.p.

Alle arrangementen zijn inclusief btw en exclusief toeristenbelasting € 1,35 per persoon per nacht.
De arrangementen zijn te reserveren vanaf 2 personen. Op basis van het aantal personen wordt de grootte van de zaal bepaald.

Fee bijzondere meetingconcepten:

 • KABAN: € 632,50
 • HET HUIS VAN: € 434,50
 • #DeVernieuwing: € 385,00

De fee voor de meetingconcepten zijn exclusief btw en altijd in combinatie met een vergaderarrangement te reserveren.

De prijs van dit vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Vergaderen op een inspirerende locatie

We hebben alles in huis voor een geslaagde bijeenkomst. Vergaderruimtes in alle soorten en maten, met altijd gratis wifi. Interactieve beamers en kamerbrede glazen schrijfwanden. Een landgoed voor de benodigde ontspanning. Verrassende ruimtes die je nergens anders ziet. Wij denken aan alles. En jij? Jij hoeft je alleen maar te richten op die training, workshop, vergadering of netwerkborrel.

Meeting op maat!

Wij zorgen voor een goede voorbereiding. Verdiepen ons graag in onze gasten. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Zodat we weten wat jíj nodig hebt. Je wordt nauw bij de voorbereidingen betrokken. Ons MeetingDesign Team geeft de bijeenkomst samen met jou vorm. Gericht op hoe je wilt werken. Op wat je wilt bereiken. Want ook dat verliezen we niet uit het oog. Eerlijk gezegd, is dat de reden achter onze flexibiliteit. Want zo kunnen we altijd op je wensen inspelen. Met als doel een geslaagde bijeenkomst. Dat heet bij ons: MeetingGeluk(t).

Workshops & Breaks

Tussendoor of na een intensieve dag is het prettig even met iets heel anders bezig te zijn. Lekker afwisselend. De natuur in bijvoorbeeld. Dat zorgt voor ontspanning, creëert een positieve groepssfeer en stimuleert de creativiteit. Teambuilding, een workshop bamboe, schapen drijven, outdoor cooking, een sportieve bootcamp… Of doe je liever iets met een knipoog, zoals onze 'Tasting in the Dark?

Unieke concepten

Vijf verrassende plekken die je nergens anders vindt. Ruimtes, bijzondere locaties en concepten die werken. Iets toevoegen. Waaruit je inspiratie put. Samen broeden op nieuwe ideeën. Je wordt uitgedaagd net dat stapje verder te gaan. Bereikt meer dan verwacht. Geniet van de onalledaagse sfeer.

Kaban:
Een boomhut, gemaakt van duurzaam hout. Je bevindt je middenin de natuur. Tussen de bomen. Met vrij uitzicht op het omringende bos. Je ziet het ven. Heerlijk stil. Vanbinnen is de KABAN wit, sereen en tijdloos. Om rustig te vergaderen. Voor een klein feest, of unieke borrel die je nooit meer vergeet. Als bijzondere locatie voor een droombruiloft. Voor een heerlijke tijd.

De KABAN beschikt over een eigen opgang, een werkruimte van 48 m2 (14 personen), 2 satellietjes (break-out), wifi en een terras (80m2) met een fenomenaal uitzicht.

Het Huis van:
In HET HUIS VAN vind je een gezellige retro huiskamer met woonkeuken en eigen terras. Om informeel samen te werken, voor private dining, een borrel, diner of gewoon een gezellige avond. Wat je wilt!
HET HUIS VAN is als werkruimte of diner geschikt voor maximaal 14 personen. Voor feestjes en borrels tot 45 personen.

De Vernieuwing:
#DeVernieuwing is een innovatieve ruimte voor 12 personen. Met allerlei middelen die creatieve processen ondersteunen. Hier werk je in kleine groepen effectief aan vernieuwing en innovatie. Kom je samen. Raak je snel geïnspireerd. Afgezonderd, op je eigen manier. Voor originele ideeën.

Pop-up vergaderen:
In de lente en zomer kom je ook naar Kapellerput voor een ontspannen brainstorm of in alle rust buiten vergaderen. Dat kan hier gewoon! Kies zelf een mooi plekje uit in het bos of op de hei. Of zit je liever in wei? Want waarom zou je binnen werken als het buiten lekker weer is?

Buitentheater:
Op een prachtige plek op ons landgoed. Middenin de natuur. Bevindt zich een openluchttheater. Met tribune en het bos als decor. Voor maximaal 200 personen.