2-daags Teamuitje op de Veluwe met 2 spannende Escapes

Bij dit 2-daags Teamuitje met Escapes op de Veluwe is inbegrepen:

  • Escape tocht op de Veluwe in Nationaal Park Veluwezoom
  • 1 Overnachting in Finse chalets
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Escaperoom “De Kolenmijn”

Prijs: € 149,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Toeslagen:

  • Toeslag op zaterdag: € 10,00 per persoon
  • Toeslag 1-persoonskamer: € 49,50 per kamer per nacht
  • Exclusief de toeristenbelasting

Dit arrangement is te reserveren op basis van minimaal 6 personen, bent u met minder personen? Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit 2-daags Teamuitje met Escapes op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Versterk de band met uw collega\'s tijdens dit bedrijfsuitje!

Ga er even tussenuit met uw collega's en versterk de band tijdens een 2-daagse teambuilding ervaring vol spanning en avontuur. Ontsnap uit het bos tijdens de Escape tocht op Nationaal Park Veluwezoom en geniet 's avonds van een heerlijk diner. Overnacht in Finse Chalets en start de volgende dag met een goed ontbijt voordat u de uitdagende Escaperoom "De Kolenmijn" betreedt. Dit programma biedt de perfecte combinatie van teambuilding en plezier, waarbij u en uw collega's weer even samen kunnen zijn en nieuwe herinneringen kunnen creëren.

Het Programma:

Dag 1:

13.30 Ontvangst en inchecken
14.30 Escape tocht Veluwe in het bos
17.00 Tijd om gezellig samen te borrelen (drankjes zijn exclusief)
18.30 Een 3-gangen diner
21.00 Vrij programma

Dag 2:

09.00 Ontbijt
10.00 Uitchecken
10.30 Escaperoom De Kolenmijn (afhankelijk van de groepsgrootte meerdere rondes)

U kunt het programma natuurlijk ook nog uitbreiden en/of aanpassen naar eigen ideeën. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Overnachten

Op zoek naar een gezellig en sfeervol verblijf op de Veluwe? Dan zijn de Finse Chalets de perfecte keuze! Op slechts 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant kunt u genieten van rust en privacy in een prachtige natuurlijke omgeving. De chalets zijn ingedeeld in 4 aparte hotelkamers, elk voorzien van 3 losse bedden, een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

In het hoofdgebouw kunt u gebruik maken van uw eigen gedeelte, maar houd er rekening mee dat het niet is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen.

Kom tot rust en geniet van alles wat de Veluwe te bieden heeft tijdens uw verblijf in onze sfeervolle Finse Chalets!

Activiteitenpark op de Veluwe

Geniet van een veelzijdige locatie aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom in de prachtige plaats Dieren. Onze locatie biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en activiteiten. Het park is een van de grootste natuurgebieden van Natuurmonumenten en beschikt over uitgestrekte bossen, heidevelden, stuifzandvlaktes en landgoederen. Onze locatie beschikt over een veelzijdige keuken, gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets en ongedwongen personeel.

Wij bieden tal van activiteiten, zowel indoor als outdoor, die aangepast kunnen worden aan uw wensen. Of u nu een hele dag, dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u het perfecte programma samen. Ook op culinair gebied zijn er tal van mogelijkheden, van salades tot compleet verzorgde buffetten. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor een onvergetelijk verblijf in een prachtige omgeving.