2-daags Shopping arrangement in Leeuwarden – Verblijf in het hart van Friesland

Dit Shopping arrangement in Leeuwarden is inclusief:

  • Overnachting in een Comfortkamer
  • 1x Een heerlijk ontbijt
  • 1x Een foodvoucher t.w.v. € 25,00 te besteden in het Grand Café

Prijs: € 92,50 p.p. op basis van een Comfortkamer voor 2 personen.
€ 10,00 p.p. toeslag vrijdag en zaterdag.
De prijs is exclusief de toeristenbelasting.

De prijs van dit Shopping arrangement in Leeuwarden is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Verblijf in hartje Friesland!

Als u op zoek bent naar een leuke en interessante manier om de stad Leeuwarden te ontdekken, dan is dit shopping arrangement een uitstekende optie. Het arrangement biedt niet alleen de mogelijkheid om te overnachten in een comfortabel stadshotel, maar ook om de stad op een unieke manier te ervaren. Als u dit shopping arrangement in Leeuwarden, dan krijgt u de kans om te genieten van de beste winkelervaringen die de stad te bieden heeft.

De bruisende stad Leeuwarden

Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van het toffe aanbod dat Leeuwarden te bieden heeft.

Miniature People Route: Een wandelroute door Leeuwarden waarbij u op zoek gaat naar miniatuurfiguren die verstopt zijn in de stad. Deze route is erg leuk voor jong en oud en laat u op een speelse manier de stad ontdekken.

Friese Food Tour: Tijdens deze tour maakt u kennis met de lokale keuken van Friesland. U bezoekt verschillende eetgelegenheden en proeft typisch Friese gerechten en lekkernijen. Een smakelijke manier om de cultuur van Friesland te ervaren.

Elektrische sloep: Een ontspannen manier om Leeuwarden vanaf het water te verkennen. Met een elektrische sloep vaart u door de grachten en krijgt u een uniek perspectief op de stad. Onderweg kunt u genieten van de mooie omgeving en wellicht zelfs enkele bezienswaardigheden vanaf het water bewonderen.

City bikes: Leeuwarden is een fietsvriendelijke stad en er zijn dan ook verschillende plekken waar u fietsen kunt huren. Met een city bike kunt u gemakkelijk de stad verkennen en komt u op plekken waar u anders misschien niet zou komen. Daarnaast is het een duurzame manier van transport die goed past bij de groene en duurzame filosofie van Leeuwarden.

Shoppen in de Winkelstad Leeuwarden

De stad Leeuwarden een echte winkelstad, met een gevarieerd aanbod aan winkels en boetieks. Van trendy kleding tot handgemaakte souvenirs, u vindt het allemaal in Leeuwarden. Dus als u op zoek bent naar een leuke en gevarieerde stedentrip, is Leeuwarden zeker een bezoekje waard!