2-Daags Romantisch arrangement – Genieten in het prachtige Zeeland

Bij dit 2-daags Romantisch arrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • Een routekaart voor een historische stadswandeling door Zierikzee
  • 3-gangen Menu 

Prijs: vanaf € 95,- p.p. op basis van een 2-persoons Clubkamer.
Prijs is exclusief toeristenbelasting en parkeergelden (parkeergarage hotel of stad).

Mocht u dit arrangement willen boeken op een Premium kamer dan is er een toeslag van € 20,- per nacht.

De prijs van dit 2-daags Romantisch arrangement in Zeeland is boekbaar van donderdag t/m zaterdag met uitzondering van de feestdagen in de periode 1 oktober 2021 – 30 juni 2022.

Romantisch genieten in Zierikzee

De stad Zierikzee heeft een enorm rijke geschiedenis. Van de V.O.C. tot de Watersnoodramp van 1953 en van de ridders tot de 2e Wereldoorlog, in Zierikzee komt u het allemaal tegen. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een overnachting in één van onze luxe kamers en een heerlijk 3-gangen diner. Natuurlijk staat er in de ochtend een heerlijk ontbijt voor u klaar. 

Luxe Hotel

Laat uzelf onderdompelen in luxe en waan uzelf in de Gouden Eeuw. Ontspan onder het genot van een van onze heerlijke Europese wijnen of bieren. De 38 hotelkamers hebben een viertal kleurschemas meegekregen, waarbij elk thema haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon reflecteert. Zo profiteren de Gold en Blue Rooms van het noorderlicht, de Renaissance Green Rooms begroeten de opgaande zon in het oosten, de Metropolitan Silver Rooms brengen zuidelijke kalmte op het middaguur en de Rembrandt Red Rooms zwaaien de zon 's avonds uit bij het ondergaan in het westen.

Culinair genieten

Het hotel beschikt over een restaurant en bistro waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten. Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven.  Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen hele acceptabele prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend biertje of een gin tonic aan te bevelen, er valt immers genoeg te genieten. Ook in het restaurant wordt de 1,5 meter maatregel nageleefd.