3-daags Oud en Nieuw arrangement op Texel

Bij dit Oud en Nieuw arrangement op Texel is inbegrepen:

 • Ontvangst met een borrel en een Mixed Platter met heerlijke hapjes
 • 2 Overnachtingen
 • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet op 31 december
 • 1 x Nieuwjaarsontbijtbuffet met een glas bubbels
 • 1 x luxe 3-gangen diner op 30 december
 • 1 x luxe 4-gangen oudjaarsdiner op Oudjaarsavond
 • Om 24.00 uur een feestelijke toost met vuurwerk, bubbels en oliebollen
 • Route voor een frisse Nieuwjaarswandeling

Prijs vanaf € 259 p.p. op basis van 2 personen op een Comfort kamer.
Aankomst: 30 december 2017.

De prijs van dit Oud en Nieuw arrangement op Texel is geldig voor aankomst op 30 december 2017.

Vier Oud en Nieuw op Texel

Duizenden sterren schitteren aan de hemel in de donkere nacht boven Texel. De straten zijn bedekt met een dun laagje vers gevallen sneeuw. Achter de ramen branden kaarsjes en de restaurants en café’s bieden een gezellige, ontspannen sfeer. Plots slaat de kerkklok aan het Dorpsplein en bruist het feest los: Oud & Nieuw in De Koog op Texel! De sfeervol verlichtte Dorpsstraat met zijn vele restaurants, café’s en uitgaansgelegenheden barst los in een feestvreugde van vuurpijlen, gillende keukenmeiden, duizendklappers en een uitzinnig feestende menigte.

Kortom, deel mee in de feestvreugde van Texel en vier met ons Oudjaar!

Oudjaar programma 2017

Na uw aankomst op 30 december verwelkomen wij u met een heerlijke borrel en een mixed platter met heerlijke hapjes.'s Avonds serveren wij een 3-gangen diner in ons restaurant Pure. Op Oudjaarsdag begint u de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Overdag kunt u heerlijk uitwaaien op het strand en de omgeving verkennen. 's Middags kunt u bijkomen in de warme lounge.'s Avonds serveren wij een 3-gangen diner in ons restaurant Pure. Op Nieuwjaarsdag staat het uitgebreide ontbijtbuffet voor u klaar.

Het hotel

Het intieme en gezellige 3-sterren Hotel - restaurant in De Koog op Texel is ideaal gelegen in het gezelligste plaatsje van Texel, De Koog. Met het strand op loopafstand is het op Texel het ideale hotel om te genieten van een onbezorgde vakantie of een heerlijk weekendje er tussenuit. Het hotel in De Koog heeft een, direct naast het hotel gelegen, eigen restaurant met een verrassend goede culinaire keuken.

De kamers

Wegdromen in de luxe bedden van het hotel, rustig een boek lezen of met de kaart in uw hand plannen wat u de volgende dag gaat ondernemen op Texel? De gezellig ingerichte kamers beschikken over alle faciliteiten om er zowel overdag als 's nacht te verblijven. Naast de extra lange bedden (2.10 meter) zijn de kamers uiteraard voorzien van kabel-tv, telefoon, een bureau en badkamer. Bent u de hele dag op het strand geweest? Na een actieve dag kunt u terecht in uw eigen badkamer met douche of ligbad om u op te frissen voor het diner in ons restaurant of het uitgaansleven in De Koog.

Arrangement beoordelingen

7.0
Superb
3 reviews
 • 7
  Inge Marsman

  Het hotel was goed verzorgd. Het diner op de 1e avond was prima voor elkaar, erg lekker. We vonden het jammer dat we op de 2e avond niet konden kiezen, maar dat er een vast menu werd geserveerd. Van dit menu vonden wij niet alles even lekker, dat vonden we erg jammer. Verder een leuk oud en nieuw op Texel gevierd.

 • 7
  Rian van Vollenhoven

  prima arrangement alleen jammer dat op oudejaarsavond het diner al om 17.30 uur was en nieuwjaarsdag het ontbijt maar tot 10.30 uur.

 • 7
  H Hoitzing

  Het Oud en Nieuw arrangement op Texel is goed bevallen. Het hotel is netjes, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Nadelig was het dat de capaciteit van het restaurant tijdens het ontbijt veel te klein was. Bijna 3 keer zoveel gasten als stoelen.