2-daags Kerstarrangement in Limburg

Dit 2-daagse Kerstarrangement in Limburg is inclusief:

  • Ontvangst met koffie of thee en een kerstlekkernij
  • 1 Overnachting
  • 1 x Een uitgebreid ontbijt 
  • 1 x Een heerlijk 3-gangen diner op Kerstavond
  • Route voor een winterse wandeling 
  • Per kamer ontvang je bij vertrek een fles speciaal geselecteerde bubbels

Prijs: vanaf € 89 p.p. op basis van een kleine 2-persoonskamer met douche.

  • Prijs is exclusief tax & handling fee: € 2,00 p.p.p.n.

De prijs van dit 2-daags Kerstarrangement is geldig met aankomst op 24 december 2020.

2 Dagen

Genieten tijdens de Kerstdagen in Limburg

Een luxe kerstdiner, mooie winterse wandeling maken en genieten van een heerlijk glas wijn. In de heuvels van het Zuid-Limburgse land proeft u de gastvrijheid en kunt u een paar dagen heerlijk genieten met de Kerstdagen.

Het hotel

Het hotel heeft een unieke ligging in het karakteristieke plaatsje Houthem St. Gerlach (in de gemeente Valkenburg). Mede door de fantastische ligging en de gastvrije traditie is dit hotel uitermate geschikt voor een kort of lang verblijf. U kunt bijvoorbeeld fietsen huren in het hotel en al fietsend de omgeving verkennen. Het hotel beschikt over 39 comfort kamers die van alle comfort zijn voorzien. Daarnaast heeft het hotel een ala carte restaurant, bar, terras, lounge, lift, gratis draadloos internet, fietsverhuur, overdekte fietsenstalling en ruime parkeergelegenheid.

Ook uw hond is welkom (tegen een vergoeding van € 10 per nacht).

De kamers

Het hotel heeft 4 kamertypes.

De kleine 2-persoonskamer met douche is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, boxspring twijfelaar en een badkamer met douche en toilet.

De 2-persoonskamer comfort met douche is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, 2 éénpersoons boxspring bedden die tegen elkaar staan en een badkamer met douche en toilet.

De 2-persoonskamer comfort plus is ruimer dan de comfort hotelkamer. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, boxspring bed en een badkamer met douche en toilet.

De zes 1-persoonskamer comfort met douche zijn knus en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, radio en een badkamer met douche en toilet.