2-Daags kerstarrangement in de Achterhoek

Bij dit 2-daagse kerstarrangement is inbegrepen

  • Ontvangst met een feestelijke kerstbubbel
  • 1 Overnachting in een lifestyle kamer
  • Live cooking kerstontbijt in de kookstudio
  • 6-gangen Kerstdiner in de Villa op de dag van aankomst
  • Kerst goodiebag (1 per arrangement)
  • Gratis parkeren en gratis wifi

Prijs: € 179,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer en beschikbaarheid.
Toeslag 1-persoonskamer is € 35,00 per nacht.

Dit kerstarrangement is alleen te boeken met aankomst op 24 of 26 december 2019.

Laat u verwennen met de Kerst - Royaal dineren in Doetinchem

Vier de Kerst lekker buitenshuis. Laat u compleet verwennen in onze sfeervolle villa. Geniet op van een heerlijk 4-gangen keuze diner en blijf overnachten op een unieke kamer.

Een belevenis voor al uw zintuigen

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

De kamers - modieus, centraal en monumentaal

Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Landleven kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval. Sommige kamers hebben zelfs een Auping bed. In de Villa kun je kiezen in wat voor soort kamer je wil verblijven. Ben je een badder type? Kies dan voor één van onze waterpretkamers. Romantici voelen zich thuis in een romantische kamer en een zakelijk getint verblijf gaat uitstekend in een business kamer met een vergadertafel en afgesloten slaapvertrek.