2-daags kerstarrangement in Almelo inclusief 6-gangen kerstdiner

Bij dit 2-daags kerstarrangement in Almelo is inbegrepen:

  • 1x Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • 1x 6-gangen kerstmenu bij restaurant Ledeboer (excl. dranken)

Prijs: € 199,00 p.p. op basis van een 2-persoons standaardkamer.

Upgrade mogelijkheden:

Cipierkamer vanaf € 5.00 per kamer per nacht
Celblok deluxe vanaf € 15.00 per kamer per nacht
Cipiersuite vanaf € 25.00 per kamer per nacht
Celbloksuite vanaf € 30.00 per kamer per nacht
Kapelsuite vanaf € 40.00 per kamer per nacht

De prijs van dit 2-daags kerstarrangment in Almelo is geldig met aankomst 25 of 26 december 2022.

 

2 Dagen

2-daags kerstarrangement in Almelo

Vier kerst bij deze unieke locatie in Almelo. In deze voormalig gevangenis is het heerlijk overnachting. Naast een heerlijke overnachting gaat u ook genieten van de culinaire rijkdom die Almelo te bieden heeft! Op 100 meter van het hotel wordt een heerlijk 6 gangen kerstmenu geserveerd. Kom genieten op 25 of 26 december in Almelo.

Dineren in het voormalig Bankiershuis

Er wordt bij de LEDEBOER een heerlijk 6 gangen kerstmenu geserveerd.

Een authentieke sfeer in een modern jasje, dat is wat het restaurant uniek maakt. In het voormalige bankiershuis van de firma (Helmich) Ledeboer & Co uit 1909 in Almelo, wordt u heerlijk in de watten gelegd. Het gebouw fungeerde tot 1994 als bankgebouw en oude elementen zoals de kluizen kunt u hier nog steeds terugvinden.

Kamers

Portier kamers
Deze ruimte werd ooit gebruikt door de maatschappelijk werkster van de gevangenis. Nu is het een kamer die rust uitstraalt, mede door het gebruik van warme natuurlijk tinten. De kamer is voorzien van een eigen badkamer, maar het toilet vindt u op de gang.

Standaard kamers
In deze ruimte ontving de adjunct-directeur van de gevangenis zijn bezoekers. Nu is het een kamer met een klassiek-Italiaanse, bijna Venetiaanse sfeer.

Celblok kamers
it is de 'echte' gevangenis zoals u die kent uit talrijke films en tv-series, met een karakteristieke trap en meerdere verdiepingen waarlangs galerijen lopen. Met een beetje fantasie ziet u de gevangenen hier nog bijna over de balustrades geleund staan.

Celblok Deluxe kamers
Dit is de 'echte' gevangenis zoals u die kent uit talrijke films en tv-series, met een karakteristieke trap en meerdere verdiepingen waarlangs galerijen lopen. Met een beetje fantasie ziet u de gevangenen hier nog bijna over de balustrades geleund staan.

Celblok Suite
Voormalige doorgang naar cellenblok.

Kapel Suite
suite in de voormalige kapel van de gevangenen, met glas in lood details.

Cipier kamers
Voormalige cipierswoningen, hier sliepen de cipiers met hun gezin.

Appartement
Gesitueerd in voormalig directeurs woning. Het appartement is 110m2 met een dakterras van 80m2. Het appartement is in bezit van een sauna en een keuken; daarom zeer nuttig voor een langer verblijf.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Anoniem

    Prima arrangement. Het restaurant was top! Het hotelkamer zelf had wat kleine minpuntjes waarvan ik ze op de hoogte heb gebracht, verder prima. Afstand hotel restaurant was hooguit 75 meter, dus goed te belopen.