2-daags Golfarrangement op de Veluwe met een greenfee op het Rijk van Nunspeet

Bij dit 2-daags Golfarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • Welkomstdrankje
  • 1 Overnachting in een standaard kamer
  • 1x Ontbijtbuffet
  • 1x een 3-gangen diner
  • 1x Een greenfee 18 holes op Het Rijk van Nunspeet
  • Gebruik van fitness en buitenzwembad

Prijs: vanaf € 138,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Prijs is exclusief toeristenbelasting
Upgrade naar een Deluxe kamer € 10 per kamer per nacht.

Geef bij uw reservering aan op welke dag u wilt golfen en welke starttijd u wenst.

De prijs van dit 2-daags Golfarrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags Golfarrangement op de Veluwe

Wilt u een dag heerlijk golfen op de Veluwe en een nachtje blijven slapen in de buurt van de golfbaan? Dan is dit 2-daagse Golfarrangement een hele mooie golfaanbieding. U golft 18 holes op Het Rijk van Nunspeet en op 12 minuten rijden van de golfbaan ligt het hotel waar u 's avonds dineert, overnacht en geniet van een ontbijt.

Het hotel

Relaxen op de Veluwe. Hier wordt u wakker met het getjilp van de vogels. Het hotel is een paviljoen hotel. Dit betekent dat het hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loopt u door de bostuin naar het hoofdgebouw voor uw ontbijt, of wandelt u langs het zwembad naar de sauna.

Hier slaapt u in rust. Met fluitende vogels als u wakker wordt. Alle 91 kamers zijn daarom een goede keuze. U zoekt een accommodatie voor een grote groep? De Villa (15 personen) kan uw eigen villa zijn voor een weekend of midweek. Zeker weten dat uw groep aangenaam verrast is!

Culinair genieten

In het restaurant de Veluwse Huyskamer luncht of dineert u met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving.

Na het diner borrelt u gezellig na bij de open haard in de Hooibergbar. Even nagenieten van een mooie golfdag? Drink dan samen een biertje van de tap of geniet van een goed glas wijn en met mooi weer zit u lekker op het terras.