2-daags Golfarrangement in Zuid-Limburg – Overnachten in een Romantisch Kasteel

Dit 2-daags Golfarrangement in Zuid-Limburg is inclusief:

  • 1 Overnachting in een luxe hotelkamer
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een 3-gangen diner
  • 1x Een greenfee bij een golfbaan naar keuze

Prijs: vanaf € 192,00 p.p. op basis van 2 personen in een comfort kamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

Op zaterdag, zon- en feestdagen geldt een greenfee toeslag van € 15,00 per greenfee.

Geef bij uw reservering door wanneer u bij welke golfbaan wenst te golfen. Er moet ook een starttijd worden gereserveerd. 

De prijs van dit 2-daags Golfarrangement in Zuid-Limburg is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags Golfarrangement in Zuid-Limburg - Overnachten in een Romantisch Kasteel

In het Zuiden van Limburg slaapt u in het tot luxe hotel omgebouwde kasteel. In een van de 77 luxe hotelkamers is het heerlijk genieten. U gaat golfen op een van de 6 mooie golfbanen in de buurt. In de avond neemt u plaats in het restaurant voor een 3-gangen diner. Het is Bourgondisch genieten in het Zuiden van Limburg!

Het hotel

In 1791 werd de eerste steen gelegd van een vorstelijk buitenverblijf, dat de naam zal dragen "Schloss Blumenthal". Het verblijf werd gebouwd in opdracht van de Akense Lakenfabrikant Arnold von Clermont. In 1990 werd het complex gerestaureerd en uitgebreid tot luxe hotel.

Hotelkamers

De 77 stijlvolle en ruime kamers & suites zijn voorzien van alle gemakken. Zakelijk of privé verblijf, met een keuze uit maar liefst 7 verschillende kamertypes bieden wij voor elke gelegenheid de perfecte ambiance.

Comfort kamer
Deze comfortabele kamer 28 m² met terras of balkon, gelegen in de zijvleugel van het kasteel, is van alle gemakken voorzien! De kamer is ingericht met o.a. kluis, koffie/thee servies, flatscreen televisie, minibar en een badkamer met bad, inloop regendouche, toilet en haardroger.

Kasteelkamer
Deze kasteelkamer 28 m² is gelegen in het historische kasteelgedeelte. De kamer is uitgerust met een luxe tweepersoonsbed van Swiss Sense, topcooling, kluis, koffie/thee servies, flatscreen televisie, minibar en een badkamer met whirlpool, inloop regendouche en haardroger.

Luxe Kasteelkamer
Ervaar het comfort van deze ruime Luxe Kasteelkamer van 35 m², gelegen in het historische kasteelgedeelte. Deze kamer is uitgerust met o.a. een luxe tweepersoonsbed van Swiss Sense, een kluis, topcooling, koffie/thee servies, flatscreen televisie, minibar en een badkamer

Luxe mindervalide kamer
De Luxe Mindervalide Kasteelkamer van 40 m², gelegen in het kasteelgedeelte, bevindt zich op de gelijke etage als de receptie en het restaurant. Deze kamer bestaat uit een apart slaap- en woongedeelte.

Saunasuite
Deze luxe suite van 38 m² is standaard ingericht met een sauna en een bad met whirlpool. Tevens beschikt de suite over een luxe tweepersoonsbed, kluis, koffie/thee servies, flatscreen televisie, douche, haardroger, badjassen en slippers.

Torensuite
Ervaar het comfort van deze bijzondere en zeer ruime suite van 43 m², gelegen in het kasteelgedeelte. Deze luxe suites onder-scheiden zich in ruimte doordat zij beschikken over een apart slaap- en woongedeelte.

Botticelli Bruidssuite
Een unieke en bijzondere suite van 37 m², gelegen in het kasteelgedeelte. Vanuit de suite heeft u toegang tot het ruime terras met een prachtig uitzicht over de kasteeltuin! Deze luxe bruidssuite met een ruim tweepersoonsbed van Swiss Sense en een ruime badkamer.

Kennedy suite
Een unieke en bijzondere suite 37 m², gelegen in het Kasteelgedeelte. Deze luxe suite met zijn ruime badkamer voorzien van stoomdouchecabine en whirlpoolbad is een lust voor het oog!

Keuze uit 6 golfbanen:

Golfen op 1 van de 6 mooiste golfbanen in de Euregio. Geniet van comfort in een sportief jasje.

U heeft keuze uit de volgende golfbanen:

  • Golfclub Mergelhof te Gemmenich (B, 14 minuten van het hotel)
  • Golf & Country Club Henri Chapelle (B, 22 minuten van het hotel)
  • Golf & Country Club Hoenshuis te Voerendaal (NL, 20 minuten van het hotel)
  • Rijk van Margraten te Cadier en Keer (NL, 26 minuten van het hotel)
  • Zuid Limburgse Golf & Country Club te Wittem (NL, 22 minuten van het hotel)
  • International Golf Maastricht (NL, 35 minuten van het hotel)