2-Daags golfarrangement in Zeeland – Luxe overnachting in Zierikzee

Bij dit 2-daags Golfarrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • 4-gangen menu in het restaurant
  • Wijnarrangement bij uw diner
  • 18 holes greenfee voor golfclub Grevelingenhout

Prijs: vanaf € 154,50 p.p. op basis van een 2-persoons Club kamer.
Prijs is exclusief toeristenbelasting en parkeergarage hotel of stad.

Mocht u dit arrangement willen boeken op een Premium kamer dan is er een toeslag van € 20,- per nacht.

De prijs van dit 2-daags Golfarrangement in Zeeland is te boeken van woensdag tot en met zondag in de periode 1 oktober 2021 tot en met 30 juni 2022 met uitzonderingen van de feestdagen.

2-Daags golfarrangement in Zeeland

Tijdens uw 2-daags golfarrangement in Zeeland verblijft u in een van onze luxe kamers. Op de aankomstdag kunt u genieten van het 4-gangen diner inclusief een wijnarrangement. In de ochtend staat het ontbijt voor u klaar. op de aankomstdag of de tweede dag kunt u gebruik maken om 18 holes te golfen op de golfbaan in Zeeland. De golfbaan ligt op zo'n 15 minuten rijden van het hotel en een GVB is verplicht.

Luxe Hotel

Laat uzelf onderdompelen in luxe en waan uzelf in de Gouden Eeuw. Ontspan onder het genot van een van onze heerlijke Europese wijnen of bieren of breng een bezoek aan de Heerenkamer. De 38 hotelkamers hebben een 4-tal kleurschema's meegekregen, waarbij elk thema haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon reflecteert. Zo profiteren de Gold en Blue Rooms van het noorderlicht, de Renaissance Green Rooms begroeten de opgaande zon in het oosten, de Metropolitan Silver Rooms brengen zuidelijke kalmte op het middaguur en de Rembrandt Red Rooms zwaaien de zon 's avonds uit bij het ondergaan in het westen.

Culinair genieten

Het hotel beschikt over een restaurant en stadscafe waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten. Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven.  Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen hele acceptabele prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend bierje of een gin tonic aan te bevelen, er valt immers genoeg te genieten.