2-daags Golfarrangement – Culinair genieten in Breda en golfen in Oosterhout

Bij dit 2-daags Golfarrangement in Breda is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een standaard 2-persoonskamer
  • 1x Ontvangstdrankje
  • 1x Een ontbijtbuffet
  • 1x Een 3-gangen keuze diner (exclusief drankjes)
  • 1x Een greenfee voor 18 holes op Golfbaan de Oosterhoutse golfclub

Prijs: € 179,50 p.p. op basis van een standaard 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

Bij golfbaan de Oosterhoutse is een handicap van maximaal 108 per flight toegestaan. Wilt u met meer dan 2 personen in een flight starten dan hebben wij ook de handicaps van de golfers nodig.
Geef bij uw reservering ook aan welke dag en starttijd uw voorkeur heeft, deze dient uiteraard op voorhand gereserveerd te worden.

De prijs van dit 2-daagse Golfarrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van feestdagen.

Stad Breda bezoeken en een dag golfen

Geniet van een heerlijk avondje en nachtje Breda en ga 18 holes golfen. Een super mooie combi als u van golfen houdt en een stad wilt bezoeken. U overnacht in een sfeervol hotel in de sprankelende en historische stad waar u 's avond geniet van een diner. Naast de city trip geniet u van een dag 18 holes golfen in Oosterhout.

Het Hotel

Dit hotel is een uitstekende uitvalsbasis om er lekker een paar dagen tussenuit te zijn. De locatie aan de rand van Breda en de rand van het Mastbos, biedt een hoop mogelijkheden voor onze gasten. Met de auto bent u in zo'n 8 minuten rijden in het centrum van Breda, waar u de historische binnenstad kunt bezichtigen, lekker kunt shoppen of op een terrasje kunt neerstrijken.

De kamers

Het hotel in Breda biedt 47 hotelkamers. In het hotel beiden wij meerdere kamertypes verschillend van 1-persoonskamers tot aan luxe suites. De hotelkamers zijn klassiek ingericht en allemaal voorzien van een douche en/ of een bad. 

Golfen in Oosterhout

Misschien wel de mooiste baan van Brabant. Je ziet pas echt hoe mooi een hole is, als je af en toe achterom kijkt. Geniet van de fraaie doorkijkjes, het parkachtige landschap en de mooi aangelegde waterpartijen. De holes zijn niet persé makkelijk. Je zult veel clubs uit je tas nodig hebben om de soms lange afstanden en hindernissen te overbruggen. De Oosterhoutse is een uitdagende, gevarieerde lange parkbaan met zoveel hout dat sommige gedeeltes bosbaan zouden kunnen zijn. De baan werd in 1985 aangelegd op 74 ha zandgrond. De Oosterhoutse heeft daardoor veel afwisselende en golf technisch interessante holes. Water speelt een belangrijke rol in de baan want op zeker 6 holes is de nodige techniek en durf vereist om met dezelfde bal te kunnen doorspelen. Doordat de baan op zandgrond ligt kan vrijwel het hele jaar door gespeeld worden.

De golfbaan ligt op zo'n 15 minuten rijden van dit hotel.