2-daags Golfarrangement – Overnacht in een luxe Suite op een stijlvolle Hoeve in het Heuvelland

Bij dit 2-daags Golfarrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een luxueuze Suite
  • 1x Een uitgebreid Heuvelland ontbijt
  • 1 Greenfee voor 18 holes golfen op een golfbaan naar keuze*

Prijs: vanaf € 160 p.p. op basis van 2 personen in een luxe Suite.

Aankomst op dinsdag en woensdag is niet mogelijk.

* U kunt kiezen uit 4 golfbanen:

Zuid-Limburgse Golf & Country Club Wittem, ze ligt op 10 minuten rijden van de hoeve.
Rijk van Margraten ligt op 13 minuten rijden van de hoeve.
Golfclub Mergelhof Sippenaeken (België) ligt op 27 minuten rijden van de hoeve.
Golf Henri-Chapelle (België) ligt op 23 minuten rijden van de hoeve.

Geef bij uw reservering door welke golfbaan uw voorkeur heeft, op welke dag en welke starttijd u wenst.

De prijs van dit 2-daagse Golfarrangement in Zuid-Limburg is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Golf en droom weg op een stijlvolle Hoeve

Bij dit 2-daagse Golfarrangement overnacht u op een prachtige Hoeve die al 750 jaar oud is. De Hoeve is een rijksmonument en geheel gerestaureerd met 8 luxe suites, een stijlvolle Lounge waar u kunt ontbijten en een heerlijk terras met panoramisch uitzicht over de Limburgse Heuvels. Bij het golfarrangement is uiteraard ook een greenfee inbegrepen en kunt u kiezen uit 4 golfbanen.

Bijzonder Hoeve in het Heuvelland

Deze bijzondere hoeve in de plaats Ingber, gelegen tussen Gulpen en Margraten, is de ideale uitvalsbasis voor gastronomisch genieten in het 5* Heuvelland. Geniet in dit monumentale pand in een luxe suite en een excellent ontbijt en op het mooie terras met panoramisch uitzicht van uitgelezen wijnen en een festival van kleine gerechtjes.

De Hoeve en de Suites

De hoeve is door Derk en Anna met veel passie en zorg gerestaureerd van een vervallen rijksmonument tot een veelzijdige plek met een exclusief hotel en een galerie.

Het hotel beschikt over 8 exclusieve, unieke suites variërend van 21 tot 70m2. Alle kamers hebben een luxueuze badkamer en een kingsize boxspring bed. Het exclusieve ontbijt wordt geserveerd in de Lounge, op het terras met een panoramisch uitzicht over het Heuvelland of op uw Suite.

De Suite is een 2-persoonskamer met Kingsize boxspring bed 180x210cm. De kamer is 18m2 en beschikt over een badkamer met regen-, sport- en handdouche, wastafel en wc. Op de kamer is Wifi, een föhn, Jura koffiemachine, waterkoker, amenities.

De Residential Suite is een ruime luxueuze suite met een Kingsize boxspring bed 200x210cm. De kamer is 34 of 38m2 en beschikt over een badkamer met regen-, sport- en handdouche, wastafel en wc. Op de kamer is Wifi, een föhn, Jura koffiemachine, waterkoker, amenities.

De Royal Suite is de grootste Suite en heeft een Kingsize boxspring bed 200x210cm. De kamer is 70m groot en beschikt over een badkamer met regen-, sport- en handdouche, wastafel en wc. Op de kamer is Wifi, een föhn, Jura koffiemachine, waterkoker, amenities.

Bij de hoeve kunt u gratis parkeren, is er een laadstation voor fietsen en auto’s, een terras met fantastisch uitzicht en een heelrijke tuin.

Bourgondisch genieten in De Lounge

In De Lounge kunt u heerlijk vertoeven en bourgondisch genieten van een goed glas wijn en verschillende bieren uit de omgeving, sapjes en frisdrank. Maar ook van een delicate borrelplank met lekkernijen zoals speciale kazen en/of charcuterie of een heerlijke Limburgse vlaai.

De lekkernijen komen vanuit de regio, zo’n 25 km rondom de hoeve. De gastheer Derk en gastvrouw Anna selecteren graag de allerbeste streekproducten van het Bourgondische Limburgse land.

De hoeve beschikt niet over een restaurant maar er zijn vele restaurants in het Heuvelland en Derk en Anna kunnen u uiteraard goede tips geven om heerlijk te dineren.