2-Daags E-bike arrangement – Fietsen op de Veluwe

Bij dit 2-daagse E-bike arrangement op de Veluwe is inbegrepen:

 • 1 Overnachting in een compact 2-persoonskamer
 • Een heerlijk ontbijt
 • 1 Dag e-bike huur (Niet mogelijk op de zondag) 
 • 1 pocketgids en gratis fietsroutes

Prijs: € 63,50 p.p. op basis van een compact 2-persoonskamer.

1-persoonstoeslag op een compact eenpersoonskamer is € 20,00 per arrangement
1-persoonstoeslag op een compact tweepersoonskamer is € 35,00 per arrangement

Weekendtoeslag € 15.00 per kamer per nacht weekend toeslag (vrijdag en zaterdag nacht)
Seizoenstoeslag € 10,00 per kamer per nacht voor de maanden april, mei & oktober
Seizoenstoeslag € 20.00 per kamer per nacht voor de maanden  juli, augusutus & september 

De prijs van dit 2-daagse E-bike arrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

E-bike arrangement op de Veluwe

Geniet van de bossen, heidevelden en al het andere moois wat de Veluwe te bieden heeft. De e-bike geeft een fantastische mogelijkheid om optimaal te genieten van uw fietstocht over de Veluwe

Het Hotel

Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur. Onze 24 Comfort eenpersoonskamers meten circa 17 vierkante meter en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras. De 22 Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en bureau en meten circa 27 vierkante meter. Onze 4 Executive tweepersoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met jacuzzi. De 2 Superior suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een grote woonkamer en een keuken, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen. Na uw overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd ontbijt in het kasteel.

Het Landgoed

Het kasteel is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

Arrangement beoordelingen

8.7
Superb
3 reviews
 • 10
  Anoniem

  Het was helemaal prima. Fietsen deden het goed. Kamer prima. Diner en ontbijt voortreffelijk. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. We kunnen het iedereen aanraden.

 • 9
  Hoogendoorn

  Prima arrangement. Perfecte locatie & kamers.

 • 7
  M. Rattink

  Was een prima arrangement hebben heerlijk genoten van de gastvrijheid op het kasteel. Wel een min puntje, de e-bikes gaven niet die ondersteuning die je van een e-bike verwacht.