24 uurs Vergaderarrangement- incl teambuildingsactiviteit op Forteiland

Bij dit 24 uurs vergaderarrangement in IJmuiden is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • 2 x Vergaderbreak met wat lekkers
  • 1 x Sandwichlunch
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • Zaalhuur
  • Pennen en blocnotes
  • Koffie, thee, ijswater en limonade in de zaal
  • 1 dagdeel teambuildingsactiviteit op het Forteiland
  • 1 x 3-gangen diner in Chefs Food & Drinks exclusief dranken

Prijs vanaf € 287,50 p.p. op basis van minimaal 8 personen.

Exclusief haventoeslag eenmalig € 199,50 voor bezoek aan het Forteiland.

De prijs van dit vergaderarrangement in Ijmuiden inclusief teambuilding op het Forteiland is geldig tot en met 31 december 2021.

24 uurs vergaderarrangement inclusief teambuilding op het Forteiland

Bij dit arrangement zit niet alleen een compleet verzorgde dag bij in IJmuiden, maar ook een overnachting in het hotel evenals een dagdeel die gespendeerd wordt op het Forteiland.

Eén dagdeel zal op het Forteiland plaatsvinden, waarbij het gevoel van de vroegere tijden, de bunkers en samenhorigheid sterk te voelen zijn. Op Forteiland zullen activiteiten plaatsvinden welke een team of ander gezelschap doen samenwerken!

Vergaderen in IJmuiden

Het hotel heeft veel te bieden voor u als zakelijke gast. Met het strand op 150 meter afstand is het hotel de ideale locatie om te vergaderen én om te ontspannen. Wij beschikken over 14 vergaderzalen en een unieke conference & event floor die ruimte biedt tot 900 personen. Uiteraard kunt u bij hier ook terecht voor meerdaagse vergaderingen, inclusief diner en overnachting(en).

Naast dit 24 uurs arrangement zijn uiteraard nog diverse vergaderarrangementen mogelijk. Bij een evenement of meeting kunnen we in overleg de locatie aankleden zoals u dat wilt. Van een barbecue op het dakterras tot een bedrijfsfeest met lichtshow. Door het grote en verschillende aanbod van zalen kunnen wij voor zowel kleine als grote groepen een onvergetelijk evenement verzorgen.

Overnachten

Het hotel beschikt over 146 comfortabele kamers en suites. Geniet van een verblijf in een van onze 28 classic kamers, 100 superior kamers, 16 suites en 2 superior suites. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon met schitterend uitzicht over de Kennemerduinen of de Marina Seaport IJmuiden.

Alle kamers zijn standaard voorzien van een ruim bureau, badkamer met douche en/of bad, televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WiFi. In een aantal kamers hebben wij in hoogte verstelbare bedden.

Restaurant

Tijdens een heerlijke lunch of diner bij Chefs Food and Drinks kijk je uit over de Kennemerduinen, de Noordzee en Marina Seaport. Terwijl je geniet van het uitzicht combineert het Chef’s! team lokale specialiteiten met spannende smaken. Bij Chef’s! staan we voor: Open kitchen, No secrets. We geloven niet in het bewaren van keukengeheimen of een klassieke keukenbrigade. Je kan een kijkje nemen in onze open keuken, waar we je graag met passie vertellen over de bereidingswijze van de gerechten. Voor de optimale beleving wordt de finishing touch van de gerechten, aan tafel gegeven door een échte chef!echten.